Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вирощуйте карликовий горошок вдома!
Зелений горошок є цінним джерелом білка, заліза і нерозчинної клітковини. Нерозчинна клітковина допомагає знизити рівень холестерину в сироватці крові, таким чином знижуючи ризик серцевих захворювань та інсульту. Горох їдять у свіжому вигляді або використовують у багатьох рецептах для додання смаку супам, салатам або рагу.
Переваги карликового горошку Click & Grow:
Проростає всього за 2 тижні
Очікуйте, що перші стручки гороху дозріють приблизно через 35 днів після посадки.
Горох містить багато клітковини, білка, вітаміну А, вітаміну В6, вітаміну С, вітаміну К, фосфору, магнію, міді, заліза, цинку та лютеїну.
Ідеальне свіже доповнення до домашньої вишуканої їжі. Для приготування можна використовувати квіти, паростки та стручки.
Карликовий горох легко вирощувати за допомогою внутрішнього саду Click & Grow
Переваги перцю чилі Click & Grow:
- Ідеальний свіжий додаток до домашньої вишуканої їжі.
- Вирощування перцю чилі на 100% безпроблемне завдяки внутрішньому саду Click&Grow.
- Ви отримаєте досвід сад до тарілки на власній кухні.
- Без пестицидів та без ГМО.
- Найздоровіший варіант домашньої їжі.
Smart Soil Натхненний технологією NASA Smart Soil створює ідеальне середовище для процвітання ваших рослин. Smart Soil забезпечує рівномірний розподіл води всередині наноструктури, тому коріння рослин має постійний доступ до води.
Це гарантує, що рослини мають ідеальний рівень pH і отримують оптимальну конфігурацію води, кисню та поживних речовин. Середовище зростання виготовлене з натуральних поновлюваних матеріалів і не містить пестицидів, фунгіцидів, гормонів чи інших шкідливих речовин.
Для початку роботи:
1. Вставте картридж у смарт-пот.
2. Заповніть резервуар водою.
3. Підключіть до мережі.
Догляд за рослинами:
- Перець стручковий (Capsicum frutescens).
- Рослина не їстівна. Отруйна! Вживати можна лише плоди!
- Перші паростки: 1-3 тижні
- Зростає до: 14-21 тижнів
- Найкраще росте за температури: 20-35°C.
Ви можете прискорити процес проростання, підвищивши температуру щонайменше 26°C. Якщо в капсулі проростає кілька насіння, залиште один саджанець рости, щоб забезпечити достатньо місця та поживних речовин для процвітання рослини.
Не обрізайте свою рослину до початку плодоношення – вона утворює квіти та плоди на верхівці рослини. Коли ваша рослина зацвіте, її потрібно запилити вручну. Зробіть це, обережно струшуючи рослину, щоб пилок переносився з однієї квітки на іншу.