Кількість
|
Вартість
|
||
|
Біостимулятор росту рослин розвиток кореневої системи 25 мл Egrow Іспанія
Біостимулятор розвитку кореневої системи на основі амінокислот і мікроелементів для закритого і відкритого грунту.
Виготовлений на основі натурального рослинного екстракту, впливає на кореневу систему, активізує її розвиток і зростання.
Містить полісахариди, глюкозиди, амінокислоти і бетаїн, збагачений особливими вітамінами і мікроелементами в хелатній формі.
Головні переваги біостимулятора:
• Стимулює розвиток кореневої системи і забезпечує рослину мікроелементами.
• Відновлює кореневу систему після стресів і механічних пошкоджень.
• Сприяє швидкому відновленню і приживлюваності рослин після пересадки.
• Підвищує відсоток пророслих пагонів.
• Забезпечує рівномірність вегетативного розвитку.
• Одержання дружних сходів і швидкий ріст і розвиток культур на ранніх фазах росту та розвитку, формування підвищеної площі листкової поверхні.
• Снижение поражения всходов корневыми гнилями и повышения иммунитета культур к болезням.
• Повышение устойчивости культур к низким температурам и их зимостойкости.
• Повышает продуктивность растений и повышает урожайность.
• Улучшает качество продукции.
Состав:
Органическое вещество | Свободные аминокислоты L |
N | B | Fe | Mn | Zn | Cu |
18% | 6% | 5% | 0,2% | 0,1% | 0,05% | 0,07% | 0,05% |
Застосування:
Кореневі та позакореневе підживлення. Максимальна кратність обробок 3 - 4 рази за сезон. Кратність обробок і кількість препарату можуть бути змінені у відповідності з індивідуальними агрономічними рекомендаціями для культур.
Приготування робочого розчину проводити при температурі +12 ± 25 ° C.
Рекомендації по підживлення культур:
Культури | Норма, л/га | Період обробки |
Кореневе підживлення | ||
Плодові, ягідні | 2-3 | До розпускання бруньок і цвітіння |
Овочі (томати, огірки, кабачки, перець, баклажани, кавуни, гарбузи) | 1,5-2 | На початку вегетації з інтервалом 15-20 днів |
Декоративні | 1,5-2 | |
Гідропоніка | 1-1,5 | |
Розсадники | 0,5 | |
Позакореневе підживлення | ||
Зернові, зерно-бобові, технічні, кормові | 0,5-0,6 | Через 10-30 днів після сходів до цвітіння |
Гідропоніка | 1-1,5 | На початку вегетації з інтервалом 15-20 днів |
Овочі (томати, огірки, кабачки, перець, баклажани, кавуни, гарбузи) | 1,5-2 | |
Декоративні | 1,5-2 | |
Розсадники | 0,5 | |
Обробка насіння, л/т | ||
Пшениця, ячмінь | 0,5-0,7 | Безпосередньо перед посівом |
Соняшник, цукрові буряки | 2-3 | |
Гречка, овес, просо | 0,5-1,5 | |
Кукурудза, сорго | 1,5-2 | |
Соя, горох, ріпак | 1-2 | |
Картопля | 0,25-1 | |
Цибуля | 3 |